The Efforts of Community Economic Empowerment in Local Economic Development in Food and Beverage Manufacture Industry in Batu City [Upaya Pemberdayaan Ekonomi Masyarakat Dalam Pengembangan Ekonomi Lokal pada Industri Pengolahan Makanan dan Minuman di Kota Batu]
Abstract
Keywords
Full Text:
PDFReferences
Agung, I. G. N. (2008). Teori Ekonomi Mikro Suatu Analisis Produksi. Jakarta: Rajawali Pers.
Azwar, S. (2011). Metode Penelitian. Yogyakarta: Pustaka Pelajar Yogyakarta.
Dumairy. (1997). Perekonomian Indonesia. Jakarta: Penerbit Erlangga.
Kuncoro, M. (2009). Metode Riset Untuk Bisnis dan Ekonomi. Jakarta: Penerbit Erlangga.
Kuncoro, M. (2010). Masalah, Kebijakan dan Politik Ekonomika Pembangunan. Jakarta: Penerbit Erlangga.
Payaman, S. (1998). Pengantar Ekonomi Sumber Daya Manusia. 2nded. Jakarta: Penerbit FEUI.
Purwanto, S. (2013). Statistik Untuk Ekonomi Dan Keuangan Modern. 2nd ed. Jakarta: Penerbit Salemba Empat.
Safitra, M N. (2013). “Analisis Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Produksi Industri Tahu Dan Tempe Di Kota Makassar.†Universitas Hasanuddin.
Setiawati, W. (2006). “Analisis Pengaruh Faktor Produksi Industri Pengapasan Ikan Di Kota Semarang.†Universitas Diponegoro Semarang.
Soeharno. (2006). Teori Mikro Ekonomi. Yogyakarta: Penerbit Andi.
Sukirno, S. (2005). Mikro Ekonomi Teori. Jakarta: Raja Grafindo Persada.
Wijandi, S. (2004). Pengantar Kewirausahaan. Bandung: Sinar Baru Algensindo.
DOI: https://doi.org/10.30874/comdev.2017.2
Refbacks
- There are currently no refbacks.
Copyright (c) 2018 Sudarti Sudarti, Sri Budi Cantika Yuli

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Proceeding of Community Development is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.